blog-logo

Femeie din municipiul Braşov, hărțuită de fostul concubin

Femeie din municipiul Braşov, hărțuită de fostul concubin

La data de 29 septembrie 2021, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 35 ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fostul său concubin, în vârstă de 47 ani, de care este despărțită în fapt, o contactează frecvent, atât telefonic, cât și prin mesaje,  provocându-i o stare de temere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi încercat, în nenumărate rânduri, să o contacteze telefonic, cu identitate necunoscută, pe fosta sa concubină, i-ar fi transmis acesteia mesaje și ar fi urmărit-o la domiciliu din municipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „hărțuirea”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.  

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.