blog-logo

Acțiune de dezinsecție, la noapte, în Săcele

Acțiune de dezinsecție, la noapte, în Săcele

La noapte va avea loc o nouă acțiune de dezinsecție pe domeniul public din Municipiul Săcele.

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL va efectua în noaptea de joi spre vineri, 30 septembrie – 1 octombrie, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

Substanța utilizată pentru activitatea de dezinsectie căpușe și interior este Insecticid Ghilotina i14 Cytrol, pentru activitatea de dezinsecție domeniul public substanța utilizată este K-Othrine EC 84, iar pentru activitatea de deratizare substanța utilizată este Raticid Rodex Pasta Bait.

Pentru spațiile interioare și exterioare, timpul de acțiune este până la 60 de zile.

Alte articole:   Varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2, confirmată oficial în județul Brașov

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate. Serviciile de dezinsecție vor fi efectuate cu aparate de tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceață caldă.

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Săcele.

„În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității”, transmite Primăria Săcele.

De asemenea, apicultorii din municipiu sunt rugați să ia toate măsurile necesare în zilele de 30 septembrie – 1 octombrie pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

Alte articole:   Bradul de Crăciun din Piața Sfatului, printre cei mai frumoși din Europa

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov