blog-logo

Peste 260 de candidați la posturile de directori și directori adjuncți din grădinițele, școlile și liceele din județul Brașov

Peste 260 de candidați la posturile de directori și directori adjuncți din grădinițele, școlile și liceele din județul Brașov

Înscrierile pentru concursul de directori ai unităților de învățământ din județul Brașov s-au încheiat duminică, 26 septembrie.

Potrivit reprezentanțiilor Inspectoratului Școlar al Județului (IȘJ) Brașov au fost depuse online 262 de dosare pentru cele 175 de posturi de director și 87 de posturi de director adjunct.

”La acest moment nu putem spune cine optează pentru una din cele două categorii de funcții sau pentru amândouă. Opțiunile se depun într-o altă etapă, după susținerea probei scrise”, a spus Valentin Bucur, purtătorul de cuvânt al ISJ Brașov.

Lista candidaților admiși, după perioada de evaluare a dosarelor, va fi afișată miercuri, 30 septembrie.

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat va avea loc în data de 15 octombrie 2021, iar proba de interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021.

Alte articole:   FOTO Trei brățări dacice din argint, descoperite la Brașov

Cei care au trecut de etapa de interviu vor primi deciziile de numire în perioada 20-22 decembrie, dar aplicabile sunt din 10 ianuarie 2022, practic din semestrul al doilea.

Concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județ a fost lansat acum două săptămâni, când aproape toate posturile de conducere au fost declarate vacante, cu excepția Centrului Județean pentru Resurse Educaționale (CJRAE) și a Centrului Județean de Excelență.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate