blog-logo

Dan Calancea este antrenorul echipei naționale de baschet feminin a României!

Dan Calancea este antrenorul echipei naționale de baschet feminin a României!

Antrenorul echipei Olimpia CSU Braşov, Dan Calancea, este noul selecționer al echipei naționale de senioare de baschet feminin!!

Dan Calancea a declarat următoarele: „Este o imensa provocare si o mare responsabilitate in acelasi timp.
In ciuda faptului ca unele dintre cele mai importante jucatoare din ultimul deceniu au anuntat ca nu mai doresc sa vina la echipa nationala sper sa le pot convinge sa nu renunte asa de usor
„.

La startul calificarilor EoroBasket 2023 sunt aliniate 38 de echipe repartizate in 10 grupe ,urmand ca cele zece echipe castigatoare ale grupelor si cele mai bune patru echipe clasate pe locul doi, impreuna cu Israel si Slovenia (tari organizatoare) sa dispute lupta pentru titlul continental. Romania face parte din grupa C, alaturi de Ungaria, Islanda si Spania, jocurile urmand a se desfasura in perioada noiembrie 2021, februarie 2023.

Sper din tot sufletul ca Romania sa se regaseasca din nou la un turneu final de campionat european si voi incerca cu tarie sa transmit tuturor jucatoarelor mentalitatea de invingator„, a completat Dan Calancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate