blog-logo

Centrul de vaccinare din Râșnov și-a modificat programul

Centrul de vaccinare din Râșnov și-a modificat programul

Primăria Râșnov anunţă că a fost modificat programul de funcţionare al Centrului de vaccinare anti-COVID din incinta Policlinicii orașului.

Conform noilor directive ale Direcției de Sănătate Publică Brașov, noul program al centrului va fi de luni până duminică de la 08.00 la 20.00. (n.r. era de la 14.00 la 20.00).

Vaccinările se fac fără programare, iar doritorii pot alege cu ce ser doresc să se imunizeze. La Centrul de Vaccinare de la Policlinica Râșnov (strada Izvor nr.2) sunt disponibile vaccinurile produse de Moderna, Pfizer și Johnson & Johnson.

„De asemenea, la centrul de vaccinare din orașul nostru se pot face vaccinuri și cu cea de a treia doză. Aceasta se recomandă mai ales persoanelor cu risc mare de expunere ( personal medico-sanitar și social, personal din învățământ ), persoanelor considerate vulnerabile ( persoane cu vârsta peste 65 de ani și persoane cu boli cornice indiferent de vârstă), persoanelor din centrele medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia națională de vaccinare”, transmite Primăria Râșnov.

Pentru vaccinurile Pfizer și Moderna se recomandă efectuarea celei de a treia doze cu același produs ( opțional, se permite, la cerere, schimbarea vaccinului ).

Alte articole:   Amical inedit pentru Kids Tâmpa Brașov

Pentru cea de a treia doză după schema completă cu AstraZeneca se va opta între produsele Pfizer sau Moderna.

În cazul persoanelor care au în schema de vaccinare produsul Johnson&Johnson, nu se recomandă momentan doza de rapel.

Mai multe informații puteți obține de la numărul de telefon – 0729.499.403.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.