blog-logo

Pompier de la ISU Braşov, erou în timpul liber: A salvat o femeie imobilizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Pompier de la ISU Braşov, erou în timpul liber: A salvat o femeie imobilizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Un pompier brașovean poate fi considerat, pe drept cuvânt, un adevărat erou. Deși se afla în timpul liber, plutonier adjutant Florin Arhire a intervenit pentru salvarea unei femei dintr-o casă cuprinsă de flăcări din Bușteni, județul Prahova.

Plt. adj.Florin Arhire, şef GIS la Secția de pompieri Predeal, a reușit să salveze o femeie imobilizata la pat din casa care îi luase foc în toiul nopții.

Pe 22 septembrie, plutonierul adjutant Zsolt Paloczi se afla în localitatea Bușteni. Atunci a văzut că acoperișul unei case ardea și, fără să stea pe gânduri, a plecat spre acel loc.

Miercuri, 22.09.2021, în jurul orei 23.00, aflat în timpul liber, plt. adj. Arhire Florin , pompier la ISU Brașov ( șef GIS la Secția de pompieri Predeal), a reuşit să salveze o femeie imobillizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări din localitatea Bușteni (n.r. jud. Prahova).

Florin nu a stat pe gânduri când a văzut acoperișul casei care ardea și spiritul de salvator l-a determinat să intre imediat în interiorul casei, unde se afla o femeie de aproximativ 80 de ani, imobilizată la pat.

Reacția lui promptă a făcut diferența dintre viată și moarte pentru persoana care se afla în pericol. Ulterior, acesta a participat și la stingerea incendiului.

Datorită lui Florin, femeia este bine.

Felicitări ! Ai salvat o alta viață !

Pentru curajul tău și prezența de spirit meriți din plin respectul nostru”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Alte articole:   Ministrul Finanțelor a anunţat cu cât vor creşte pensiile şi alocaţiile pentru copii de la 1 ianuarie 2022

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.