blog-logo

Acțiune de dezinsecţie pe domeniul public din Săcele

Acțiune de dezinsecţie pe domeniul public din Săcele

Primăria Municipiului Săcele va efectua în noaptea de luni spre marți, 27-28 septembrie, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului.

Acţiunea de dezinsecție de pe raza Municipiului Săcele se va desfăşura după ora 21.00.

Substanța utilizata pentru activitatea de dezinsecție căpușe și interior este Insecticid Ghilotina i14 Cytrol, pentru activitatea de dezinsecție domeniul public substanța utilizată este K-Othrine EC 84, iar pentru activitatea de deratizare substanța utilizată este Raticid Rodex Pasta Bait.

Pentru spațiile interioare și exterioare, timpul de acțiune este până la 60 de zile.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate. Serviciile de dezinsecție vor fi efectuate cu aparate de tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceață caldă. Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Săcele.

Alte articole:   CSM: Noile restricţii nu se aplică instanţelor şi parchetelor

În acest sens, Primăria Municipiului Săcele face apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, apicultorii din municipiu sunt rugați să ia toate măsurile necesare în zilele de 27-28 septembrie pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.