blog-logo

5 secrete pe care cazinourile nu vor să le știi

5 secrete pe care cazinourile nu vor să le știi

Cazinourile apelează la diverse trucuri pentru a-i determina pe oameni să petreacă mai mult timp la mese sau în fața aparatelor. Multe dintre acestea sunt trucuri psihologice, în fața cărora mulți oameni se lasă influențați.

Cinci dintre aceste trucuri au fost publicate de Business Insider, după ce a cules informații de la mai mulți actuali și foști angajați din acest domeniu.

Iată care sunt trucurile la care cazinourile apelează pentru a-i convinge pe oameni să joace mai mult:

1. Te fac să joci cu jetoane ca să nu-ți dai seama că pierzi bani adevărați – În cazinouri nu vei juca niciodată cu bani reali, ci cu jetoane. Acestea au diverse culori și valori. Tu vei folosi jetoanele, iar cazinourile mizează pe factorul psihologic, în așa fel încât să nu-ți dai seama că joci pe bani reali. Dacă ți-ar spune cineva că tocmai ai pierdut 500 lei ți-ai da seama că e o problemă, dar când pierzi niște simple jetoane impactul psihologic nu este același. Situația este oarecum asemanătoare și online, aici fiind oferite destul de multe bonusuri la cazino, chiar fară a fi nevoie sa depui bani reali.

Alte articole:   În această seară expiră termenul până la care PNL se poate alătura guvernării USR

2. De ce îți oferă băutură gratis – În multe cazinouri vei putea să bei alcool și chiar să mănânci pe gratis în funcție de sumele pe care le joci. Băutura le este adusă clienților constant și nu costă nimic. În aceste condiții, clienții pot avea tendința să nu mai judece tocmai lucid și să nu mai ia deciziile cele mai bune. În plus, clienții pot risca să nu-și mai dea seama cât de repede trece timpul, mai ales că în cazinouri nu sunt prezente ceasuri, iar multe dintre ele nu au nici ferestre. Oferirea alcoolului gratis este așadar un alt truc la care cazinourile mizează pentru a-și spori profitul.

Alte articole:   Rezultate foarte bune pentru luptătorii de la CSS Făgăraș - Transporturi Brașov la CN Constanța

3. Cazinourile arată ca un labirint – Să găsești ieșirea dintr-un cazinou poate fi uneori complicat. Mai ales în cele mari, cum ar fi cele din SUA ori Asia. Ieșirea nu este ușor de găsit, iar de multe ori, în drumul spre ea, vei găsi noi aparate, mese de ruletă, etc. Toate acestea sunt amplasate în așa fel încât, înainte să ieși, să mai ai tentația să mai joci un pic, cine știe poate vei avea noroc. Și acesta este un truc la care cazinourile apelează în așa fel încât să îi păstreze pe clienți cât mai mult în interior.

4. Să găsești toaleta poate fi o provocare – Nu doar ieșirea din cazinouri este dificil de găsit, la fel poate fi și toaleta. Atunci când intri într-un cazinou vei vedea diverse mese și aparate, în timp ce toaletele le vei regăsi, în cele mai multe cazuri, după ce vei străbate aproape toată suprafața.  Și acesta este un truc la care cazinourile apelează, în ideea că poate vei fi tentat să joci la un aparat înainte să mergi la toaletă. Și, deloc surprinzător, foarte mulți oameni fac astfel de opriri.

Alte articole:   Victorii împărţite pentru FC Braşov şi Astra Giurgiu în Campionatul Naţional de juniori

5. Câștigurile mari sunt anunțate cu mare fast pentru a influența și ceilalți jucători – În momentul în care un jackpot este câștigat la sloturi în jur se face o mare zarvă în așa fel încât toată lumea să știe că un norocos a dat lovitura. Această metodă este folosită în așa fel încât ceilalți oameni prezenți în cazinou să fie influențați psihologic și să se gândească la faptul că e momentul potrivit și pentru ei să câștige un mare premiu. Desigur, câștigarea unui premiu uriaș nu are legătură cu șansele celorlalți, dar psihologic are un impact în gândirea multora.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.