blog-logo

VIDEO Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi pe Transfăgărășan! Stratul de zăpadă măsoară 10 cm

VIDEO Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi pe Transfăgărășan! Stratul de zăpadă măsoară 10 cm

E iarnă în toată regula pe Transfăgărășan! Pe carosabil s-a așternut un strat consistent de zăpadă după ce noaptea trecută a nins continuu, iar temperaturile au coborât sub zero grade.

În această dimineață, drumarii au intervenit cu utilaje și au împrăştiat zece tone de sare pe Transfăgărăşan, după ce a nins în zona turistică Bâlea, din munţii Făgăraş, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

“Azi dimineață am intervenit din nou pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil atât pe partea partea nordică, în județul Sibiu, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, cât și pe versantul sudic, în județul Argeș, între Piscul Negru și tunel. În acest moment ninge în continuare, iar temperaturile de la altitudine au coborât sub zero grade stratul de zăpadă atingând pe alocuri și 10 cm. Acționăm cu câte un utilaj propriu pe fiacare versant, iar până acum am împrăștiat aproximatin 10 T de material antiderapant”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

Pe versantul nordic (jud. SB) acționează DRDP Brașov, iar pe versantul sudic (jud. AG) acționează DRDP București.

Alte articole:   Restricții multiple la Săcele

Cu toate că în continuare circulația este deschisă pe Transfăgărășan pe timpul zilei, șoferii sunt rugați să circule cu prudență pe toate drumurile montane și să nu se aventureze în zone cu zăpadă dacă nu au mașina pregătită pentru iarnă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.