blog-logo

Cum se dă cu „Jula” la RIAL

Cum se dă cu „Jula” la RIAL

consilierul Local Lucian Pătrașcu, liderul de grup al PSD Brașov atrage atenția asupra modului în care se face risipa banului public la Societatea RIAL.

Mai exact, prin Hotărârea CA nr. 34/01.09.2021 s-a luat decizia majorării remunerației Directorului General la suma de 20 000 lei brut. Cum membrii CA beneficiază de o indemnizație de 25% din salariul directorului, automat, prin această hotărâre, le va crește și acestora venitul încasat de la RIAL.

Lucian Pătrașcu ne explică situația de fapt:
” Consiliul Local a votat o majorare de capital pentru societatea RIAL, justificată de director, prin diverse necesități. Pe de altă parte, în condițiile în care RIAL nu are în derulare niciun contract de întreținere sau reparații, directorul își majorează salariul, dar vine în ședința de săptămâna viitoare, în fața consilierilor locali, cu noua organigramă prin care cere reducerea personalului.
Brașovenii asistă la un exemplu de incompetența flagrantă din partea conducerii RIAL, cu girul Primarului. Așa cum am mai declarat, lipsa de viziune, incoerența în administrarea unor societăți și în gestionarea unor cazuri caracterizează actuala administrație a Brașovului.
Ba mai mult, dincolo de funcții și de ambiții personale, moralitatea acestor oameni lipsește cu desăvârșire. Cum să ai tupeul să îți majorezi salariul, dar, în paralel să concediezi oameni și să îi lași fără un loc de muncă în condițiile în care traversăm o perioadă cu scumpiri și incertă din punct de vedere financiar???”

Alte articole:   Octavian Jurma: Pentru prima dată în valul 4, viteza de vaccinare a depăşit viteza de infectare

” Solicit de urgență Primarului și conducerii societății RIAL să revină cu picioarele pe pământ și să lase deoparte interesele personale. Scopul și obiectivele RIAL SRL sunt cu totul altele, lucruri binecunoscute de acești domni. Interesul cetățeanului și gestionarea corectă a banului public trebuie să primeze.” a adăugat Pătrașcu.

Distribuie dacă îți place!
  1. corect,
    pacat ca domnul nu e un „independent”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.