blog-logo

Restricţii de trafic pe DN1, la Predeal, din cauza unor lucrări

Restricţii de trafic pe DN1, la Predeal, din cauza unor lucrări

Traficul rutier va fi restricţionat pe DN1, la Predeal, pentru efectuarea unor lucrări ample la structura rutieră, a anunţat, duminică, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Potrivit DRDP, începând de astăzi, 20 septembrie, timp de aproximativ o lună, traficul va fi restricționat pe o bandă pe DN 1, la ieșirea din Predeal, în zona pasajului de peste calea ferată.

Începând de mâine, luni, 20 septembrie 2021, circulația va fi restricționată pe o bandă pe DN1, la ieșirea din Predeal, în zona pasajului de peste calea ferată. Măsura este necesară pentru efectuarea #lucrărilor de refacere a structurii rutiere de pe pod iar traficul va fi dirijat de semafoare. Preconizăm că lucrarea va dura aproximativ o lună dar se poate prelungi în funcție de condițiile meteo.

Pentru cei care vor circula între București și Brașov și doresc să evite zona lucrărilor le propunem ca rute alternative:

  • DN1A – Ploiești Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov
  • DN73 – Pitești – Câmpulung – Bran – Brașov.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

Alte articole:   Dan Cămârzan, milionarul care se credea Dumnezeu, pus în libertate la doi ani după ce și-a ucis bunica

Se va înlocui tot stratul de asfalt inclusiv rosturile de dilatație.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.