blog-logo

Prețul unui litru de benzină ar putea ajunge la recordul de 7 lei

Prețul unui litru de benzină ar putea ajunge la recordul de 7 lei

Valul de scumpiri afectează și piața carburanților. Specialiștii avertizează că un litru de benzină ar putea ajunge la 7 lei.

Specialiștii avertizează că benzina continuă să se scumpească, iar în scurt timp 1 litru ar putea costa 7 lei, relatează Dcnews.ro.

Prețul unui litru de benzină ar putea ajunge la recordul de 7 lei. Este semnalul de alarmă tras de Asociația Benzinarilor Particulari din România, care cere ca Guvernul să intervină și să ia măsuri urgente, relatează Realitatea Plus.

”Benzina şi motorina vor depăşi în curând, dacă lucrurile merg aşa şi nu există nici o încercare a cuiva de la putere, de la Consiliul Concurenţei, în curând va fi 6,50 lei. Iar benzina premium va ajunge la 7 lei în curând şi chiar va depăşi”, spune Ion Tache, președintele Asociației Benzinarilor Particulari, potrivit Antena 3.

Prețul combustibilului din țara noastră a crescut alarmant în ultima perioadă, iar foarte curând va depăși pragul de 7 lei, potrivit specialiștilor.

Alte articole:   Loteria de vaccinare. Ce numere sunt câștigătoare la cea de-a patra extragere

Asociația Benzinarilor Particulari anunță că în capitală prețul benzinei premium a ajuns deja la 6,85 de lei, iar cea standard la 6,20 lei. Specialiștii nu se așteaptă ca în următoarea perioadă prețul combustibilului să scadă, ci dimpotrivă, acesta să crească alarmant.

Experții spun așadar că pragul de 7 lei va fi atins în viitorul apropiat. Totodată prețul carburanților la nivel național în prezent este pentru un litru de benzină 5,94 de lei, iar pentru un litru de motorină de 5,81 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.