blog-logo

Noaptea Cercetătorilor la Universitatea Transilvania Brașov. Știință interactivă și experimente inedite

Noaptea Cercetătorilor la Universitatea Transilvania Brașov. Știință interactivă și experimente inedite

Știință interactivă, experimente inedite, demonstrații, concursuri cu premii, expoziții și jocuri. Pe scurt, Noaptea Cercetătorilor la Universitatea Transilvania din Brașov. 

Vineri, 24 septembrie 2021, între orele 16.30 -21.30, la Institutul de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov, (pe strada Institutului nr. 10) va avea loc Noaptea Cercetătorilor, un eveniment marcat în toate țările membre ale Uniunii Europene.

Studenții, cercetătorii și partenerii universității vă invită la jocuri, concursuri și prezentări ale activității de cercetare.

În plus, se pot vizita laboratoarele institutului și standurile special amenajate unde vor fi prezentați roboți mobili, imprimante 3D, drone, mașini de curse realizate de studenții universității și diferite echipamente de cercetare.

Alte articole:   Hai la Focul lui Sumedru! O tradiție mai veche de 2000 de ani pe aceste meleaguri

Vizitatorii pot participa la work-shopuri, ateliere, jocuri și concursuri de creativitate. Bineînțeles, câștigătorii concursurilor vor fi premiați!

Participanții pot vizita mini-expoziția cu animale rare în mărime naturală sau își pot face fotografii într-un monopost construit chiar de studenții Universității Transilvania din Brașov.

Intrarea la eveniment este liberă pentru toți participanții!

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual, care se organizează în ultima zi de vineri din luna septembrie în peste 300 de oraşe europene, pentru a sărbători cunoaşterea, descoperirile şi beneficiile cercetării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.