blog-logo

Baloo de România: Imagini amuzante cu un urs, surprinse în Parcul Național Piatra Craiului

Baloo de România: Imagini amuzante cu un urs, surprinse în Parcul Național Piatra Craiului

Un urs filmat în Parcul Național Piatra Craiului ne aduce aminte de faimosul blănos din Cartea Junglei, care se scărpina de trunchiul copacilor.

Chinuit de o mâncărime enervantă, la fel ca Baloo din Cartea Junglei, ursul adorabil din filmare pare că a găsit soluția ideală.

Exact ca în cazul îndrăgitului personaj din Cartea Junglei, ursul se scarpină preț de minute bune de un copac din Parcul Național Piatra Craiului.

Imaginile amuzante cu ursul la ”ședința” de scărpinat au fost surpinse de camerele de monitorizare din Parcului Național Piatra Craiului și distribuite pe pagina de Facebook.

“Viața bate nu numai filmul, ci și desenul animat. A lipsit doar să smulgă molidul din rădăcini și să se scarpine cu el pe burtă”, au scris pe pagina de Facebook, reprezentanții Parcului Național Piatra Craiului.

Postarea a adunat aproape o mie de aprecieri și peste 345 de distribuiri, comentatorii concluzionând ca asistăm la un amuzant spectacol al naturii.

Alte articole:   Ministrul Finanțelor a anunţat cu cât vor creşte pensiile şi alocaţiile pentru copii de la 1 ianuarie 2022

Filmuletul poate fi vizionat AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.