blog-logo

Trenul Connecting Europe Express sosește mâine la Brașov

Trenul Connecting Europe Express sosește mâine la Brașov

Trenul simbolic Connecting Europe Express, care străbate 26 de ţări și peste 100 de localități, ajunge, mâine, la Brașov.

Trenul, care a plecat din 2 septembrie, din Lisabona, va traversa Europa pe tot parcursul acestei luni şi va încheia traseul în 7 octombrie, în Paris, la capătul a peste 20.000 km parcurşi.

Garnitura specială va străbate teritoriul României, în perioada 17-19 septembrie 2021, tracțiunea fiind asigurată de CFR Călători.

Trenul Connecting Europe Express ajunge la Braşov sâmbătă, 18 septembrie, la ora 10.08. Acesta va staționa câteva minute în Gara Brașov , urmân ca la ora 10:53 să plece spre Sibiu.

Trenul va opri apoi la Copșa Mică, Cluj-Napoca, Oradea şi Arad, iar pe 19 septembrie va ieşi din ţară pe la Curtici.

Alte articole:   Loteria de vaccinare. Ce numere sunt câștigătoare la cea de-a patra extragere

De-a lungul călătoriei, sunt prevăzute diverse evenimente pentru a întâmpina trenul în gările în care se va opri în Europa.

Astăzi, trenul Connecting Europe Express ajunge la București, unde va fi întâmpinat de Ministrul interimar al Transporturilor şi Infrastructurii, Dan Vîlceanu şi comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean.

Călătoria trenului simbolic Connecting Europe Express poate fi urmărită AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.