blog-logo

Sebastian Rusu: Am deranjat „un cuib de viespi” când am descoperit că oamenii de casă intră în Primărie pe uşa din dos a AMB

Sebastian Rusu: Am deranjat „un cuib de viespi” când am descoperit că oamenii de casă intră în Primărie pe uşa din dos a AMB

Viceprimarul Sebastian Rusu vine cu noi dezvăluiri, pe pagina de Facebook, în scandalul declanşat pe tema ridicării atribuţiilor de coordonare a departamentului de Resurse Umane.

„Fake news marca USR! Am deranjat pare-se un «cuib de viespi» atunci când am cerut date despre angajările și cheltuielile de la Agenția Metropolitană Brașov. Al doilea deranj după solicitarea datelor despre un ONG de casă care folosea în mod obscur patrimoniul orașului. Strategii și editorialiștii plătiți mascat din fonduri publice au doar certitudini, ei știu totul, fără să indice surse, date sau circumstanțe concrete”, a postat pe pagina personală de Facebook Rusu, în această dimineaţă.

Acesta spune că este atacat de USR-işti care lansează zvonuri false şi se încearcă dezbinarea liberalilor, pe fondul alegerilor interne la nivelul preşedinţiei PNL,

Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Hărman și Toderița

„Nu m-am întâlnit cu domnul Florin Cîțu. Sunt loial echipei din care fac parte, aceea a PNL Brașov din punct de vedere politic și echipa tuturor brașovenilor din punct de vedere administrativ. Sunt partener cu domnul Adrian Veștea și cu toti colegii din PNL Brașov, nu trădez, nu fac jocuri ascunse și respect întotdeauna votul democratic al organizației. Iar organizația PNL Brașov a decis să îl susțină pe domnul Ludovic Orban. Strategii USR au aflat și ei un vechi dicton latin – Divide et impera -, dar le aduc aminte că o echipă sudată și solidă nu poate fi zgâlțâită de zvonuri ieftine”.

Rusu lansează un atac fin la adresa primarului Allen Coliban, care bate drumul la Bucureşti nu în interesul braşovenilor, ci doar pentru a face jocuri politice, când a lăsat baltă treburile urbei şi plecat alături de viceprimarul Flavia Boghiu să lanseze a treia cale politică la preşedinţia USR.

Alte articole:   Ceremonie militară de Ziua Armatei la Cimitirul Șprenghi

„Flatante altfel, fake news-urile lansate mă plasează în postura de mare combinator politic. Aș prefera să merg în Piața Victoriei pentru problemele brașovenilor și ale municipalității decât pentru a lansa platforme sau combinații politice. Am fost la București pentru a mă întâlni cu colegul meu brașovean, domnul Ionuț Banciu, cu care am abordat teme legate de protecția mediului, teme reale pe care el se stăpânește foarte bine și care trebuie rezolvate și nu doar rostogolite în social media în scopuri propagandistice”, a notat Rusu.

„Am dat cu pietre în pușculița CU BANI PUBLICI a celor care se smiorcăie pe social-media”

In ceea ce privește cheltuirea banilor publici, transparența și legalitatea sunt primele condiții, spune viceprimarul liberal.

Alte articole:   Loteria de vaccinare. Ce numere sunt câștigătoare la cea de-a patra extragere

„Atunci însă când descoperi că Primăria are și o ușă prin spate, pe care scrie AMB și pe care intră doar oamenii de casă, trebuie să iei atitudine. Am cerut datele acestor angajări, iar gestul meu a fost de-a dreptul revoltător pentru unii, am dat cu pietre în pușculița CU BANI PUBLICI a celor care se smiorcăie în social-media. Să rămânem focusați pe problemele reale ale brașovenilor și să ne ocupăm de administrație. Nu fac nici eu și nici PNL Brașov jocuri de culise, nu intrăm în meciul intern dintre grupurile de interese ale USR și nici nu cedăm amenințărilor și presiunilor unor ONG-uri de casă”, concluzionează Rusu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.