blog-logo

Un bărbat din Brașov s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu, distrugere și amenințare

Un bărbat din Brașov s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu, distrugere și amenințare

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “violare de domiciliu”, ”distrugere” și ”amenințare”.

În fapt, la data de 15 septembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie  din localitatea Teliu, județul Brașov, cu privire la faptul că fostul său soț i-ar fi adresat amenințări.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 22.20, bărbatul în cauză ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei sale soții, i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență și ar fi distrus un geam al imobilului.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.