blog-logo

IŞJ Braşov scoate la concurs peste 260 de posturi de directori, la şcolile din judeţ

IŞJ Braşov scoate la concurs peste 260 de posturi de directori, la şcolile din judeţ

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Brașov anunță organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județ.

Lista completă a acestora a fost publicată pe site-ul de web al Inspectoratului Școlar Județean Brașov în data de 14 septembrie.

Astfel, 175 de posturi de director și 87 de posturi de director adjunct sunt scoase la concurs în perioada următoare la unitățile școlare preuniversitare din județul Brașov.

În perioada 15-26 septembrie candidații vor depune dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată. Acestea vor fi evaluate de membrii comisiei județene de organizare și desfășurare a concursului în perioada 27-29 septembrie.

Alte articole:   O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, ajunge la Brașov

Afișarea listei candidaților admiși la evaluarea dosarelor se va face în data de 7 octombrie.

În data de 15 octombrie este programată proba scrisă și afișarea rezultatelor la această probă. Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi comunicate în data de 20 octombrie.

În data de 12 noiembrie Inspectoratul Școlar Județean Brașov va publica graficului de desfășurare a interviurilor urmând ca acestea să se desfășoare în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie.

În data de 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale urmând ca în intervalul 20–22 decembrie să fie emise deciziile de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022).

Amintim că, Ministerul Educației a publicat procedura de înscriere la concursul de directori de școli, iar înscrierile au început ieri.

Alte articole:   Loteria de vaccinare. Ce numere sunt câștigătoare la cea de-a patra extragere

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.