blog-logo

Campionatul Promo Speed Challenge continuă, duminică, cu cea de-a doua etapă

Campionatul Promo Speed Challenge continuă, duminică, cu cea de-a doua etapă

După o pauză forțată de condițiile meteo nefavorabile, Campionatul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems continuă Duminică, 19 Septembrie, cu cea de-a doua etapă, care se va desfășura pe tradiționalul traseu marcat pe centura veche a Brașovului, pe Strada Timișul Sec.

Având la startul sezonului nu mai puțin de 57 de concurenți, care au oferit întreceri extrem de spectaculoase și după pauza forțată de condițiile meteo nefavorabile, organizatorii se așteaptă ca numărul concurenților să crească pentru etapa a doua.

”Concediile s-au terminat, vremea s-a îndreptat – conform ultimelor prognoze meteo, ploile se retrag sâmbătă, iar pentru duminică sunt așteptate temperaturi de până la 30*C. Sperăm că nimic altceva nu va mai opri creșterea numărului de participanți pentru etapa a doua a Campionatului Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems”, a declarat managerul evenimentului, Cristian Andrei. De altfel, la ora redactării acestor rânduri, lista provizorie de înscrieri conține peste 30 de concurenți, printre care se află și ocupanți ai podiumurilor primei etape.  

Lista de înscrieri rămâne deschisă până la startul curselor de calificare, cu mențiunea că până Vineri, 17 Septembrie, la ora 18:00 taxa de înscriere este 300 Lei, după această dată taxa va crește la 350 Lei.

Programul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems:

• 08:30 – 10:00 -> Verificări tehnice

• 10:00 – 13:30 -> Curse de calificare

• 13:30 – 14:30 -> Curse demonstrative

• 14:30 – 17:30 -> Sferturi de finală, Semifinale și Finale

• 18:00 -> Festivitatea de premiere

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.