blog-logo

Antrenorul celor de la FC Brașov, Ilie Stan, dar și fotbaliștii Sabău și Mihalcea, au prefaţat confruntarea din weekend, cu Dunărea Călărași

Antrenorul celor de la FC Brașov, Ilie Stan, dar și fotbaliștii Sabău și Mihalcea, au prefaţat confruntarea din weekend, cu Dunărea Călărași

În etapa a 7-a a Ligii a 2-a la fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului, pe Dunărea Călăraşi.

Deşi sezonul trecut au ajuns la barajul pentru promovarea directă în Liga 1, dversarii din weekend au rezultate mult sub aşteptări în debutul actualei stagiuni. Echipa este pe locul 15, cu 3 puncte acumulate şi un golaveraj de 5 la 11.

Antrenorul celor de la FC Braşov, Ilie Stan, a vorbit despre confruntarea de sâmbătă:

„Jucăm contra unei echipe cu experiență la nivel de liga a doua. După câte am auzit au şi ei probleme în momentul de față cu finanțarea, cu lotul pe care-l au şi vizavi de staff-ul tehnic, pentru că în ultima perioadă au schimbat vreo doi antrenori. Chiar şi aşa, nu ne va fi uşor pentru că vor veni aici să scoată maximum, nu au ce pierde. Am arătat că jucăm până în ultimul minut şi dacă vom reuşi să înscriem primii alta va fi situația”.

Alte articole:   Juniorii U16 de la FC Braşov au câştigat la pas Seria I din Liga Elitelor

Cu două goluri marcate până acum, fundaşul Alexandru Sabău nu concepe alt rezultat decât victoria, în weekend:

„Sper să mai ajut echipa cu goluri şi să nu mai luăm goluri la faze fixe. Să încercăm să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut până acum şi să aducem victorii. Trebuie să ne deblocăm puțin, victoriile aduc victorii şi mergem mai departe”

Mijlocaşul de 22 de ani, Vlad Mihalcea, a vorbit şi el despre pregătirea partidei din weekend:

„A fost o săptămână ca oricare alta, ne gândim la meci, ne dorim victoria, pregătirea a fost foarte bună. Simt bine grupul, simt bine băieții, începem să formăm un grup puternic. E greu în 2-3 luni să formezi legături de joc, legături şi în afara terenului. Cu timpul lucrurile acestea o să se vadă. Sper ca de sâmbătă, cât mai curând posibil”.

Alte articole:   FOTBAL: Niciun punct pentru echipele brașovene de liga a treia

Înaintea duelului cu Dunărea Călăraşi, Ilie Stan se poate baza pe tot lotul. FC Braşov este pe locul 14 după 6 etape, cu 6 puncte.


FC Braşov, victorie la scor în amicalul cu Olimpic Zărneşti

Echipa de liga a doua, FC Braşov, a disputat, aseară, la Zărneşti, un meci amical în compania formaţiei de liga a 4-a din localitate. Stegarii s-au impus cu 5 la 0, după 1 la 0 la pauză. În acest duel, noul atacant olandez cu origini marocane, Zakaria El Azzouzi a marcat o dublă. Celelalte goluri au fost marcate de Vasile Constantin, Codrea şi Lascu. Detalii despre acest meci ne-a oferit antrenorul celor de la FC Braşov, Ilie Stan:

Alte articole:   FOTBAL: Niciun punct pentru echipele brașovene de liga a treia

„Încerc tot timpul ca în cursul săptămânii, cei care nu joacă la meciuri oficiale, să le dăm minute, cel mai bun antrenament este jocul. Am început târziu şi pregătirea şi jocurile amicale şi avem nevoie de aceste jocuri. Sunt foarte importante pentru că în momentul când intervin accidentări sau suspendări, cei care intră să fie pregătiți 100%. A fost un antrenament bun, cu goluri multe, ceea ce ne dorim şi la meciurile oficiale”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.