blog-logo

Tătaru: ,,Persoanele vaccinate nu ar trebui să aibă de suferit din cauza celor neimunizate”

Tătaru: ,,Persoanele vaccinate nu ar trebui să aibă de suferit din cauza celor neimunizate”

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătăţii, a declarat că persoanele vaccinate împotriva COVID-19 nu ar trebui să aibă de suferit din cauza celor neimunizate.

,,Cred că restricţiile pe care le avem sunt suficiente, dar trebuie şi respectate, iar implementarea lor trebuie verificată (…). Sunt adeptul faptului că nu ar trebui să plătească cel care s-a vaccinat, cel care a respectat nişte condiţii, cel care şi-a asumat la un moment dat acele aşa-zise riscuri ale vaccinării şi în acest moment să nu poată beneficia de o activitate culturală sau de orice beneficiu, în contextul în care ceilalţi îi îngrădesc acest lucru”, a spus Nelu Tătaru, miercuri, la ieşirea din Ministerul Sănătăţii.

El a menţionat că problema personalului medical din Terapie Intensivă trebuie evaluată pentru a se analiza în ce măsură pot fi asigurate schimburi.

În opinia sa, creşterea numărului de cazuri de COVID-19 este „un semnal de alarmă” care trebuie să ducă la luarea de decizii şi asumări.

Nelu Tătaru a menţionat că o posibilă introducere a obligativităţii vaccinării sau testării COVID-19 a angajaţilor din şcoli şi spitale trebuie discutată şi la nivelul Guvernului şi al Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.

Sursa: agerpres.ro

Distribuie dacă îți place!
  1. Sanatate! Buna seara.
    Corect dar sa le spuna si in restul tari.
    O seara buna.

    Reply
  2. Sa le spuna si inrestul tari ca vaccinati nu trasmit boala in cantitate mare sau chiar deloc din ce am citit pe net.Nu am nimic cu nimeni.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.