blog-logo

Senior 24 – întreprindere socială de îngrijire la domiciliul a vârstnicilor

Senior 24 – întreprindere socială de îngrijire la domiciliul a vârstnicilor

Monitorizare. Siguranţă. Grijă. Acestea sunt principiile care definesc conceptul Senior 24, întreprindere socială care îşi propune să vină în ajutorul comunităţii braşovene cu un concept / model nou de îngrijire a persoanelor în vârstă.

Important pentru noi este ca seniorul sa se simta independent, dar nu sigur! Senior 24 asigură o soluție inovatoare modernă și extrem de eficientă de monitorizare si asistență a persoanelor în vârstă, prin intermediul unui dispozitiv prevăzut cu buton de urgență.

Dispozitivul monitorizează și menține siguranța persoanelor în vârstă sau cu dizabilități, care trăiesc singure in Brasov sau care sunt locate intr-o alta zona a tarii. În oricare din situatiile enumerate: cădere, urgență medicală, incendiu, efracție, odată activat butonul de panică, se declanșează modulul de urgență.

Alte articole:   Polițele RCA se vând în rate, după ce prețurile au crescut masiv

Unul dintre avantajele monitorizării prin intermediul dispozitivului portabil este intervenția imediată cu ehipajele specifice serviciului 112. De exemplu, căderea bruscă declanșează automat alarma către platforma SENIOR24. Dacă seniorul nu poate comunica, vor fi alertate serviciile de urgență și se intervine conform protocolului. Stim bine ca in situatii de urgenta minutele fac diferenta!

Pentru ca ne dorim seniori independenti dar nu singuri, solutia oferita de Senior 24 se adreseaza seniorilor care doresc sa-si pastreze independenta si confortul la domiciliu, beneficiind astfel de suport pentru sarcinile de zi cu zi, pentru cumpărături, vizite la medic sau reparații casnice etc.

Toate aceste lucruri cotidiene pot deveni o adevărată provocare atat pentru ei, cat și pentru apartinatorii acestora care pot gasi prin SENIOR 24 o alternativa la serviciile existente pe piata in momentul de fata: institutionalizare sau supraveghere zilnica cu personal poate mai greu de gasit uneori.

Alte articole:   Ceremonie militară de Ziua Armatei la Cimitirul Șprenghi

Str. Brândușelor, nr. 68-70, et. 1, Brașov
+40 721 138 128
contact@senior24.ro

www.senior24.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.