blog-logo

Primul meci al Coronei de acasă are loc duminică, 19 septembrie

Primul meci al Coronei de acasă are loc duminică, 19 septembrie

CSM Corona Brașov o întâlnește pe CSU Neptun Constanța în etapa a 2-a din Divizia „A” 2021-2022. Intrarea este liberă, cu respectarea normelor de siguranță. 

CSM Corona Brașov își așteaptă suporterii să încurajeze echipa Brașovului în primul meci desfășurat acasă! Jocul, contând pentru etapa a 2-a a Diviziei „A” la handbal feminin, se anunță unul puternic, adversara situându-se, constant, în ultimii ani pe primele poziții ale clasamentului.

Este vorba despre CSU Neptun Constanța, o echipă valoroasă, care aliniază un efectiv format din jucătoare cu experiență în primele două eșaloane.

Partida Corona Brașov – Neptun Constanța are loc duminică, 19 septembrie (ora 11), la Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași”. 

Alte articole:   Limita maximă de viteză de pe autostrăzi și Drumurile Expres ar putea fi modificată. Ministerul Transporturilor a solicitat MAI creşterea limitei

Accesul publicului este liber, cu respectarea regulilor de siguranță sanitară impuse de legislația în vigoare.

Spectatorii sunt obligați să prezinte la intrare:

  1. Actul de identitate
  2. Document anti-Covid 19 (una dintre variante):
  • – dovada vaccinării sau
  • – rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore) sau
  • – rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 ore).

Minorii nu sunt obligați să prezinte dovada vaccinării sau a unui test.

Persoanelor care prezintă simptome de febră, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație li se va interzice accesul în sală, acces care se va face începând cu ora 10.

Alte articole:   Profesorul Florin Paraschiv, atac la Coliban: Terminați cu gașca și cumetriile din sport!

Îi așteptăm pe toți iubitorii handbalului să fie alături de fetele Coronei la prima apariție acasă, din această stagiune. Hai Corona, hai Brașovul!

În etapa viitoare (a 3-a), formația pregătită de antrenorul brașovean Alin Bondar va evolua în deplasare, la Ploiești, duminică 26 septembrie, în compania CS Activ Prahova Ploiești. 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.