blog-logo

Radisson Blu Aurum a oferit în prima zi de școală 158 de laptopuri elevilor brașoveni

Radisson Blu Aurum a oferit în prima zi de școală 158 de laptopuri elevilor brașoveni

Radisson Blu Aurum Brașov, parte din RaRa Group, a oferit în prima zi de școală 158 de laptopuri refurbished, complet echipate, pentru a facilita procesul de educație al copiilor aflați în dificultate materială, elevi în școlile brașovene.

Echipamentele sunt perfect funcționale și au instalate toate programele necesare desfășurării procesului de educație în condiții optime. Beneficiarii provin din familii monoparentale, cu venituri reduse sau condiție socială precară, iar unii dintre aceștia sunt și orfani. Familiile identificate prin Asociația de Cultură și Conservarea Patrimoniului și Tradițiilor Brașovului Vechi, din care face parte și Răzvan Neamțu, sunt ajutate în funcție de nevoi și asistate pentru susținerea, dezvoltarea și îmbunătățirea activității școlare.

„Sunt foarte emoționată, nu ne așteptam la asemenea cadou, o surpriză enorm de mare, am primit un telefon să venim aici, că e o surpriză pentru fetițe, dar nu m-am așteptat la așa ceva, să primim laptop! Am două fetițe și pe perioada școlii online ne-am chinuit cu un telefon mic, cu ecranul spart, a fost foarte, foarte greu, au vrut să ne dea împrumut de la școală o tabletă, dar nu am putut primi, căci dacă se întâmpla ceva cu ea nu aveam cum să o plătesc, pentru fetițe a fost un chin foarte mare, suntem foarte fericite”, a declarat Ramona Buguleț, una dintre beneficiare, o mamă singură cu două fete aflate la școală.

Răzvan Neamțu, proprietar RaRa Group și RadissonBluAurum: „Această campanie e menită să aducă o mică contribuție în vederea educației copiilor care provin din familii cu dificultăți materiale, familii monoparentale, copii orfani. E o campanie începută în urmă cu mai mulți ani care va continua, am reușit să creștem acum numărul de donații și nu ne vom limita doar la laptopuri,  ci vor primi în perioada ce urmează rechizite, îmbrăcăminte, hrană, materiale didactice specifice precum și alte softuri pentru nevoi punctuale educaționale ale copiilor”.

Radisson Blu Aurum Brasov, parte din RaRa Group, a declarat încă de la început că unul dintre scopurile companiei este de se implica activ în viața comunității brașovene. Educația este o valoare pe care RaRa Group a promovat-o de-a lungul timpului prin mai multe acțiuni derulate pentru și cu ajutorul brașovenilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.