blog-logo

Elevii din Săcele vor beneficia în continuare de transport gratuit

Elevii din Săcele vor beneficia în continuare de transport gratuit

Elevii săceleni vor beneficia de gratuitate pentru transportul local rutier, iar pentru transportul rutier județean, între localitatea de domiciliu și localitatea unde sunt școlarizați, naveta le va fi decontată.

Primăria Municipiului Săcele vă informează că va acorda în continuare transport gratuit tuturor elevilor săceleni în următoarele condiții :

  1. Elevii cu domiciliul în Municipiul Săcele care învață la unitățile de învățământ din Săcele vor putea să își ridice abonamentul gratuit în baza carnetului de elev/adeverință de la școli și a certificatului de naștere/buletin de identitate.

2. Elevii cu domiciliul în Municipiul Săcele care învață la unitățile de învățământ din Municipiul Brașov vor putea să își ridice abonamentul gratuit în baza carnetului de elev/adeverință de la școli și a certificatului de naștere/buletin de identitate, dar vor achita valoarea de 51 de lei pe care o vor deconta apoi de la unitatea școlară de care aparțin.

Alte articole:   Ateliere de împletit găzduite de Biserica „Sfânta Muceniță Tatiana” în colaborare cu Muzeul „Casa Mureșenilor”

Conform noii legislații, din valoarea totală de 85 de lei a abonamentului pentru transport, 34 de lei vor fi subvenționați de administrația locală, iar 51 de către unitățile de învațământ.

Valabilitatea unui abonament va fi pe întreg anul școlar plus lunile de vacanță de vară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Bolgar sustenabil titrat si digitalizat 14 septembrie 2021, 10:21 AM

    discriminare,
    pai de ce elevii din sacele sunt mai cu mot
    elevii din toata romania sa beneficieze de transport gratuit..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov