blog-logo

Cătălin Văsii: Părinții și profesorii să discute cu elevii despre cum se pot proteja de infecția cu noul coronavirus

Cătălin Văsii: Părinții și profesorii să discute cu elevii despre cum se pot proteja de infecția cu noul coronavirus

Noul an şcolar 2021 – 2022 a început luni, cu prezenţă fizică la cursuri în cea mai mare parte a unităţilor de învăţământ din județul Brașov.

Este al doilea an la rând când școala începe în vremuri de pandemie, astfel că se impun măsuri de protecţie sanitară, mai ales, în contextul creşterii numărului de infectări zilnice cu SARS-CoV-2.

În acest context, prefectului Braşovului, Cătălin Văsii face apel la părinți și profesori, care au un rol important în a ajuta copiii să urmeze recomandările autorităților, să explice elevilor măsurile cu privire la prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

Suntem la începutul unui nou an școlar, cu prezența fizică a copiilor în clase în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Brașov.

Ne dorim ca procesul educativ să continue la fel, de aceea apelul meu și al colegilor mei din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență este ca părinții și profesorii să discute cu elevii despre cum se pot proteja de infecția cu noul coronavirus, să supravegheze respectarea de către copii a măsurilor de protecție sanitară și, firește, să le respecte și ei cu strictețe. Din păcate, pandemia nu s-a terminat, dimpotrivă. Suntem la debutul celui de-al patrulea val și ne așteaptă săptămâni dificile, în care trebuie să dăm dovadă cu toții de responsabilitate, prudență și atenție în a ne proteja sănătatea și a-i proteja pe cei din jur.

Doresc elevilor și cadrelor didactice un an școlar bun, un an cu împliniri și bucurii. Succes tuturor!”, a transmis prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii.

Alte articole:   Program prelungit la Centrul de vaccinare de la Policlinica Municipiului Săcele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.