blog-logo

11 posturi vacante la IPJ Brașov!

11 posturi vacante la IPJ Brașov!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brașov, cu sediul în municipiul Brașov, strada Nicolae Titulescu nr. 28 organizează concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ajutor șef de post din cadrul I.P.J. Brașov, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă, după cum urmează:

 1. Ajutor șef post la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Comunal Budila;
 2. Ajutor șef post la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Comunal Prejmer,;
 3. Ajutor șef post la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Comunal Tărlungeni,;
 4. Ajutor șef post la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Comunal Bod;
 5. Ajutor șef post la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Comunal Feldioara;
 6. Ajutor șef post la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Comunal Feldioara;
 7. Ajutor șef post la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Comunal Feldioara;
 8. Ajutor șef post la Secția 3 Poliție Rurală Voila – Postul de Poliție Comunal Șoarș;
 9. Ajutor șef post la Secția 5 Poliție Rurală Zărnești – Postul de Poliție Comunal Cristian;
 10. Ajutor șef post la Secția 5 Poliție Rurală Zărnești – Postul de Poliție Comunal Vulcan;
 11. Ajutor șef post la Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz – Postul de Poliție Comunal Bunești;

Înscrierea se realizează, în perioada _13.09 – 24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), exclusiv online, la adresa de e-mail sursaexterna@bv.politiaromana.ro.

ATENȚIE! Se recomandă tuturor candidaților să evite înscrierea la alte concursuri organizate de Poliția Română, la aceeași dată, întrucât testele scrise se vor desfăşura concomitent.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, conform Anexei nr. 2, și a documentelor, în volum complet, transmise împreună la adresa de e-mail sursaexterna@bv.politiaromana.ro.

Atenție! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, inclusiv poștă militară sau prin orice alte mijloace decât prin e-mail, la adresa indicată în anunț, respectiv sursaexterna@bv.politiaromana.ro, astfel că cererile transmise în aceste moduri nu vor fi luate în considerare.

Documentele necesare pentru înscriere, precum și condițiile de participare se găsesc pe site–ul instituției http://bv.politiaromana.ro – Secțiunea Carieră.

Se impune verificarea permanentă şi atentă a paginii de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, www.bv.politiaromana.ro, întrucât comunicarea informațiilor ulterioare referitoare la concurs se va realiza în această modalitate. În perioada concursului, pe paginile de Internet se vor posta informaţii privind mai multe concursuri, situaţie în care este necesară verificarea atentă a tuturor anunţurilor postate, astfel încât să se evite omiterea luării la cunoştinţă de către candidaţi a unor informaţii legate de concurs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.