blog-logo

VIDEO Incendiu, acum, la AFI Brașov

VIDEO Incendiu, acum, la AFI Brașov

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu scurt timp, la Afi Brașov.

Se pare că zona de birouri este afectată.

S-au deplasat la fata locului 6 autospeciale cu apa si spuma, 2 autospeciale de salvare la inaltime, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj SMURD

Incendiul se manifesta pe peretele exterior, pe o suprafata de aproximativ 40 mp, la etajul 8, a declarat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

S-au autoevacuat 36 de persoane din zona de birouri.


„Astăzi, în jurul orei 13:30, în urma unui incident minor la etajul 8 al clădirii de birouri AFI Park, a avut loc un incendiu de mici dimensiuni, pe o suprafaţă de aproximativ 40MP.

Incendiul a fost gestionat cu succes de către echipajele SPSU ale centrului comercial, într-un timp scurt.
«Angajații din clădirea de birouri au fost evacuați fără a se înregistra victime. Toate sistemele atât din AFI Mall, cât și din AFI PARK au funcționat exemplar, conform scenariului și intervenția a fost implementată într-un timp foarte scurt de către echipajele de specialitate, limitând pagubele. Situația a fost ținută sub control și incendiul nu a afectat alte etaje sau centrul comercial. Ne cerem scuze pentru agitaţia creată, a fost mai mult fum decât foc», a declarat Ştefan Catanoiu, director operațional AFI Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov