blog-logo

Orașul Râșnov s-a înfrățit cu orașul ucrainean Gostomel

Orașul Râșnov s-a înfrățit cu orașul ucrainean Gostomel

Râșnovul are un nou „frate”. Primarul orașului Râșnov, Liviu Călin Butnariu, şi primarul orașului Gostomel, Yuri Prylypko au semnat înţelegerea de cooperare care precizează direcţiile de dezvoltare ale acestei relaţii de parteneriat.

Orașul Râșnov a încheiat, vineri, un acord de colaborare şi înfrăţire cu oraşul Gostomel din Ucraina (regiunea Kiev).

Documentul a fost semnat de primarul orașului Râșnov, Liviu Călin Butnariu, şi primarul orașului Gostomel, Yuri Prylypko.

Acordul urmăreşte dezvoltarea relaţiilor dintre cele două localităţi urbane în special în domeniul turismului, culturii, dar şi în sectorul economic.

La semnarea acordului de înfrățire au mai participat și alți reprezentanți ai primăriei Râșnov dar și consilieri locali. De asemenea, din delegația ucraineană au mai participat și reprezentanți ai primăriei din Gostomel dar și ai mediului de afaceri ucrainean.

Alte articole:   Staţii de încărcare pentru maşinile electrice la fiecare 60 de km, în țările UE

Delegații orașului Gostomel au fost invitații de onoare ai Primăriei Râșnov la evenimentele prilejuite de Zilele Orașului Râșnov și Festivalul Național Ecvestru care au avut loc weekendul trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.