blog-logo

FC Brașov, eșec la Avrig!

FC Brașov, eșec la Avrig!

În etapa a 6-a a Ligii 2 de fotbal, FC Brașov a întâlnit, în această dimineață, la Avrig, pe CSC 1599 Șelimbăr.

Sibienii, nou-promovați în Liga a 2-a la fel ca FC Brașov, s-au impus cu 2-1, după ce au condus și la pauză cu 1-0. Daniel Tătar a deschis scorul în minutul 16. Galben-negrii au ratat ulterior câteva ocazii importante, iar Roșu a lovit chiar bara. La pauză, nemulțumit de prestația unor jucători, Ilie Stan a făcut 4 schimbări. I-a introdus pe Iorga, Negrean, Mihalcea și Panait, în locul fotbaliștilor Horia Popa, Dumbravă, Codrea și Cheleș.

FC Brașov a egalat în minutul 69, prin Sabău, care a reluat cu capul în plasă, din corner. Însă, la doar câteva minute, în minutul 71, Suciu a stabilit scorul final, 2-1 pentru Șelimbăr. În ultimele minute ale întâlnirii, brașovenii au cerut lovitură de la 11 metri, jucătorii au început să se îmbrâncească, însă arbitrul a fluierat finalul partidei După acest rezultat, FC Brașov este pe locul 13, cu 6 puncte, în timp ce Șelimbăr a urcat pe 8, cu 9 puncte.

La final, antrenorul brașovenilor, Ilie Stan, a declarat: „Una pregătim la antrenamente, alta se întâmplă pe teren. De asta sunt copii, jucători tineri, pentru că ei nu știu să facă diferența. Eu nu-i înțeleg, am stat degeaba în cantonament. În loc să fie proaspeți, să poată să alerge, e clar că ei acasă fac altceva. Greșeli personale, coroborat și cu arbitrajul, i-am dat adversarului posibilitatea să vină peste noi. Nu avem ce face decât să învățăm ceva din jocul acesta și sper ca la meciul cu Călărași să nu mai facem aceleași erori. Este inadmisibil să ai jucători cu experiență și să nu reușești să păstrezi rezultatul de 1-1. Nimic nu m-a mulțumit, la pauză trebuia să schimb toată echipa. Jucăm întâmplător, haotic, nu ne ies pasele, nu avem posesie și este păcat că la antrenamente se muncește și ne iese totul. Trebuie, pe viitor, să fim mai profesioniști și mai responsabili. Dacă facem ceea ce am făcut astăzi va fi foarte greu să avem rezultate. Trebuie să avem răbdare”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov