blog-logo

ANM: Temperaturile vor scădea brusc după 20 septembrie. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

ANM: Temperaturile vor scădea brusc după 20 septembrie. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Meteorologii anunță că temperaturile vor înregistra o creștere până pe 20 septembrie, după care vremea se va răci brusc. Octombrie va aduce, de asemenea, zile mai reci decât normalul perioadei.

După 27 septembrie, temperaturile vor fi normale, apoi vine o nouă răcire, potrivit prognozei meteo pe patru săptămâni.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, vineri, prognoza pentru perioada 13 septembrie – 11 octombrie.

Săptămâna 13 – 20 septembrie

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. În regiunile sud-vestice, încălzirea va fi mai accentuată. Ploile vor fi abundente în partea de nord, în timp ce în sud-vest și sud-est precipitațiile vor fi deficitare.

Alte articole:   RAT Brașov:  Unele troleibuzele nu vor mai deschide prima uşă

Săptămâna 20 – 27 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai pronunțată în cele nord-estice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 27 septembrie – 4 octombrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință spre deficit, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 4 – 11 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în limitele climatologice ale intervalului, la nivelul întregii țări.

Alte articole:   Polițiștii au descoperit în locuința unui brașovean mai multe articole pirotehnice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.