blog-logo

VIDEO Ioana Mihăilă: Noua Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Brașov, operațională luna aceasta

VIDEO Ioana Mihăilă: Noua Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Brașov, operațională luna aceasta

La fel ca toţi miniştrii USR-PLUS, Ioana Mihăilă şi-a depus, marţi, demisia din funcţie, zi în care şi-a prezentat şi bilanţul celor patru luni de mandat în fruntea Ministerul Sănătăţii.

Ioana Mihăilă a prezentat, marţi, bilanţul celor patru luni de mandat în fruntea Ministerul Sănătăţii, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ea a enumerat principalele măsuri adoptate, unele dintre acestea vizând gestionarea pandemiei de COVID-19, investiţii din fonduri europene, reforma managementului spitalelor şi creşterea accesului la servicii medicale de bază.

În cadrul conferinţei de presă, fostul ministru al Sănătății a declarat că noua Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Clinic Județean Brașov (SCJU) va deveni operațională luna aceasta.

“Luna aceasta urmează să fie operaționalizată noua Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgențe Brașov”, a spus fostul ministru al Sănătății.

Valoarea proiectului de construire a UPU de la SCJU Braşov este de 1,5 milioane de euro, bani de la Banca Mondială, iar pentru dotarea unităţii, prin Consiliul Judeţean, s-a obţinut suma de 1,5 milioane de euro prin Programul Operaţional Regional.

Alte articole:   S-a redeschis Centrul de vaccinare anti-COVID din Prejmer

Declarația referitoare la noua Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgențe Brașov, la minutul 4.20.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.