blog-logo

Dunca: Doar miniștrii USR PLUS își dau demisia? Așteptăm demisiile secretarilor de stat, ale prefecților, ale directorilor de deconcentrate!

Dunca: Doar miniștrii USR PLUS își dau demisia? Așteptăm demisiile secretarilor de stat, ale prefecților, ale directorilor de deconcentrate!

Senatorul PSD Marius Dunca consideră că România este abandonată de cei din coaliția aflată la guvernare. Nu interesele românilor primează, ci propriile interese. Parlamentarul așteaptă ca după demisiile miniștrilor USR PLUS să urmeze și demisiile secretarilor de stat, ai șefilor de instituții, ai prefecților, ai directorilor de deconcentrate.

„Doar miniștrii USR PLUS își dau demisia? Așteptăm și demisiile secretarilor de stat, ai șefilor de instituții, ai prefecților, ai directorilor de deconcentrate! Din păcate, cei din USR PLUS recurg la o nouă escrocherie. Își retrag miniștrii, chipurile ies de la guvernare, dar îi păstrează în funcțiile bănoase și de putere pe secretarii de stat, șefii de instituții, prefecții, directorii de deconcentrate. Asistăm, din păcate, la un adevărat spectacol al ipocriziei”, a punctat președintele PSD Brașov, ]ntr-un comunicat de presă.

Alte articole:   Știți de promoțiile la carburanți din această perioadă în benzinăriile din Brașov?

Parlamentarul aminteşte și despre declinul economic al României.

„De când a început această criză politică, moneda națională se devalorizează continuu. Este inacceptabil ca economia României să fie paralizată, iar cetățenii să se afunde în sărăcie din cauza acestui Guvern. Raportările triumfaliste ale așa-zisului bilanț al miniștrilor USR nu pot ascunde adevărul! Vorbim despre un eșec grav, pe toată linia, în oricare dintre ministerele deținute! 0 km de autostrăzi, 0,2% fonduri UE absorbite, 0% fonduri din PNRR, ultimul loc in UE la sprijinirea IMM-urilor și a economiei, eșec pe linie în Sănătate. Nici acum, după 6 luni de la termenul inițial, PNRR României nu e adoptat la Bruxelles, iar absorbția fondurilor europene e dezastroasă, mai sunt încă 14 miliarde de euro neconsumate, din exercițiul financiar 2014-2020. Mediul de afaceri a fost mințit, amăgit cu măsuri de sprijin, niciodată aplicate: măsura 2 a fost anulată, măsura 3 este subfinanțată, HORECA n-a primit nici acum banii promiși, activitatea de susținere a exporturilor a fost subminată. Asistăm la un adevărat haos înaintea începerii noului an școlar. Nu ne putem bate joc de viitorul copiilor noștri! Pandemia a fost gestionată dezastruos, iar la Transporturi sunt notorii catastrofele feroviare, precum și incompetența directorilor de companii – gen Vizante, de la CFR Călători. România se duce de râpă. Nu doar Florin Cîțu trebuie să plece, ci întreg Guvernul Dreptei! Întreg Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR este responsabil de haosul din țară!”, a declarat parlamentarul Marius Dunca.

Distribuie dacă îți place!
  1. S-a gasit piticul de gradina sa vorbeasca…acelasi care era la agentia antidrog in timp ce isi pudra nasul cu tot felul de prafuri de copt sau zahar vanilinat :)) Bai mincinosilor, brasovenii va cunosc…poate nu cei de rand, dar astia mai conectati la viata publica va stiu metehnele.Nu sunteti decat niste trompetisti de 2 lei, fara meserii clare si fara venituri produse inainte de a intra in viata politica.
    P.S: cred ca e acelasi care spunea la un moment dat ca „face toate sporturile si le practica”.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov