blog-logo

Un junior de la FC Braşov a fost convocat la Naţionala U16!

Un junior de la FC Braşov a fost convocat la Naţionala U16!

Braşovul are viitor fotbalistic, asta pentru că la poalele Tâmpei încă se nasc talente care să pună umărul la viitoarele performanţe ale echipei naţionale şi ale clubului.

Astăzi, la Centrul de Copii şi Juniori al FC Braşov a venit o veste importantă. Unul dintre juniorii crescuţi aici a fost cheamat la lotul national. Sebastian Racz, component al echipei de U16 care participă în Liga Elitelor, primit o înştiinţare că face parte din lotul lărgit al naţionalei sub 16 ani care va avea un stagiu de pregătire la Mogoşoaia.

Atacantul braşovean a fost convocat la naţionala României U16 care în perioada 11 – 16 septembrie are un stagiu de pregătire la centrul de la Mogoşoaia. Mai mult, juniorii vor avea şi două meciuri amicale cu Bosnia Herţegovina.

Alte articole:   Szabo Maria (Celta Academy Brașov), la naționala U15

Sebastian Racz nu este la prima acţiune cu lotul national, însă ar putea fi primul lui joc international pentru România dacă antrenorii decid să îl folosească.
În primul rând vreau sa le mulțumesc domnilor antrenori Ionuț Mitroi și Vasile Mureşan pentru că m-au susținut și m-au ajutat foarte mult în tot ceea ce însemnă fotbal. Pe viitor aş vrea să demonstrez că munca va învinge tot mereu talentul, că am calități și că merit acel loc la lotul României U16”, ne-a spus tânărul Sebastian Racz.

Antrenorii îi urează baftă multă la lotul national

Ne bucură faptul că începem să producem jucători pentru fotbalul brașovean și loturile naționale. Împreună cu ceilalți colegi ai mei de la Centrul de copii și Juniori FC Braşov vom face tot ceea ce este necesar pentru ca acesti copii să se dezvolte și să crească din punct de vedere educaţional și fotbalistic. Avem la centru foarte mulți copii talentați de care trebuie să avem grijă în dezvoltarea lor pentru a face față cerințelor fotbalului de performanță. Sebastian este doar unul dintre ei, dar ne mândrim cu toți copiii de la grupele noastre. Sperăm ca și alți colegi de-ai lui să îl urmeze la loturile naționale.”, a spus Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov.

Alte articole:   Szabo Maria (Celta Academy Brașov), la naționala U15

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.