blog-logo

Prefectul Brașovului: „Purtarea măștii de protecție în zonele aglomerate din exterior și în apropierea școlilor va fi OBLIGATORIE!”

Prefectul Brașovului: „Purtarea măștii de protecție în zonele aglomerate din exterior și în apropierea școlilor va fi OBLIGATORIE!”

Prefectul Brașovului, Cătălin Vasii, anunță reintroducerea obligativității purtării măștii de protecție în zonele cu potențial de aglomerare și pe o rază de o sută de metri în jurul școlilor.

”În această săptămână voi propune Comitetului Județean pentru Situații de Urgență actualizarea zonelor cu potențial de aglomerare din localitățile județului, declarate ca atare de comitetele locale pentru situații de urgență, zone în care purtarea măștii de protecție este obligatorie și, de asemenea, reinstituirea obligativității purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul perimetrului exterior al unităților de învățământ, dat fiind că începe școala”, a anunțat Mihai Cătălin Văsii, prefectul Brașovului.

Totodată, prefectul a anunțat că va convoca o ședință cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean și Poliției Locale, ”pentru a reitera necesitatea unor acțiuni riguroase de control al respectării măsurilor de protecție sanitară”.

În același timp, Văsii a precizat că nu dorește luarea unor măsuri restrictive suplimentare. ”Nu dorim să afectăm suplimentar cetățenii și agenții economici, și așa încercați în ultimul an și jumătate. Nu vom adopta măsuri doar de dragul de a le adopta, vom lua măsuri care să ducă la îmbunătățirea situației, nu la agravarea sau perpetuarea acesteia”, a spus prefectul.

BIZIDAY

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.