blog-logo

ITM Braşov a dat amenzi de 120.000 de lei în luna august!

ITM Braşov a dat amenzi de 120.000 de lei în luna august!

Având în vedere Strategia Națională privind reducerea incidentei muncii nedeclarate, inspectorii de munca brașoveni au efectuat , în luna august, un număr de 144 controale, fiind depistate 7 persoane care desfășurau muncă nedeclarată pentru care un număr de 5 angajatori au fost sanctionați cu amenzi în valoare de 120.000 lei.

În ceea ce priveşte respectarea prevederilor, HG.905/2017 (privitor la completarea si transmiterea REVISAL) au fost efectuate un număr de 146 de controale, în urma cărora au fost aplicate amenzi în valoare de 5.800 lei si 1 avertisment scris.

Pentru celelalte nereguli depistate de către inspectorii de muncă în domeniul relațiilor de muncă, angajatorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 22.700 lei.

Alte articole:   Imaginea lui Coliban pe Facebook ne costă peste 21.000 de lei din bani publici într-o lună. Să curgă șampania...

Tot în luna august, în domeniul securității și sănătății în muncă, inspectorii au efectuat un număr de 64 controale în urma cărora au fost sancționați pentru neconformitățile constatate un număr de 23 angajatori cu amenzi în valoare de 52.000 lei si 25 de avertismente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate