blog-logo

N.V. Popa: Cîţu este marioneta Alinei Gorghiu

N.V. Popa: Cîţu este marioneta Alinei Gorghiu

Unul dintre seniorii liberalilor brașoveni, fost președinte, senator și europarlamentar, a publicat o scrisoare deschisă premierului Florin Cîțu, cărui îi cere să renunțe la cursa pentru șefia PNL în interesul partidului.

Nicolae Vlad Popa, despre el este vorba, face dezvăluiri și asupra promovării lui Cîțu în partid, de către Alina Gorghiu când era președinte interimar PNL, promovare făcută cu încălcarea flagrantă a Statului partidului. Însă, să nu uităm că derogări de la statut s-au făcut și pentru Klaus Iohannis…

Iată ce a scris seniorul brașovean:

Mă numesc Nicolae Vlad POPA din Brașov str.Făgetului nr.5A ,membru PNL din anul 1993, fost președinte al filialei județului Brașov în perioada 1995-2005,fost senator în mandatele 2000-2004, 2004-2007 și 2012-2016 și fost parlamentar european 2007-2009. Din 1973 până la pensionare în 2015, am fost avocat. Din 1996 și până în 2015 am făcut parte din conducerea națională a Uniunii Naționale a Barourilor din România.

V-am cunoscut la Senat în 2016 și am avut mare încredere în calitățile d-voastră de finanțist ce rezultau clar din CV-ul prezentat, mai ales prin studiile serioase din Statele Unite. Această încredere s-a spulberat în momentul în care s-a dovedit că ați înșelat o bancă americană neachitând un credit de peste 6660 dolari cunoscând lacunele sistemului de creditare prin card în Statele Unite!

Pentru un demnitar al Partidului așa ceva este de neiertat. Culmea culmilor o reprezintă ARESTAREA ȘI CONDAMNAREA D-VOASTRĂ în Statele Unite pentru conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate! Acestă faptă este PENALĂ și este pedepsită în România conform articolului 336 Cod Penal între 1 și 5 ani închisoare! Faptul că ați recunoscut și ați beneficiat de clemență și reducerea pedepsei la 2 zile plus o amenda consistentă ,este nerelevant. Grav este că AȚI ASCUNS această faptă opiniei publice. Și Partidul trebuia să știe acest lucru infamant!

CODUL ETIC al Partidului Național Liberal în articolul 10 spune: „Membru PNL care în decursul timpului a suferit condamnări penale infamante, a desfășurat activități economice veroase dovedite prin sentințe judecătorești NU VOR PUTEA ACCEDE ÎN FUNCȚII DE CONDUCERE ÎN STRUCTURILE PARTIDULUI PRECUM ȘI ÎN FUNCȚII ȘI DEMNITĂȚI PUBLICE LA NIVEL CENTRAL ȘI LOCAL( PARLAMENTARI,MINIȘTRII, PREFECȚI, PRIMARI ETC.) Doamna Gorghiu cunoștea BINE această prevedere pe care ați ocolit-o prin ascunderea ADEVĂRULUI!!!

Faptul că v-ați înscris în PNL în octombrie 2016 odată cu includerea d-voastră pe lista de candidați la Senat pe un loc sută la sută ELIGIBIL,trebuia să ne dea de gândit,nouă ,privind apartenența reală la Partid! Faptul că ați fost PUS acolo de președinta interimară Gorghiu a fost considerat ca un gest de PROTECȚIE PERSONALĂ a acesteia, într-o manieră total abuzivă .

Este greu să ai încredere într-un om care „vine” astfel în partid iar astăzi vrea să devină președinte cu DISPENSĂ DE LA STATUT!O altă problemă îngrijorătoare care vă face incompatibil cu funcția de președinte sunt greșelile prea dese de dicție. Aveți obiceiul să „înghițiți” silabe și uneori cuvinte, lucru dăunător imaginii Partidului! Este de NOTORIETATE faptul că sunteți „sfătuit” de cea mai vocală susținătoare a d-voastră, doamna Alina Gorghiu.

Faptul că în public, înaintea conferințelor de presă sau a declarațiilor o consultați de fiecare dată și faptul că îi preluați imediat mesajele dânsei ne face să ne gândim la o manipulare politică. Acesta este un lucru grav. Ați motivat candidatura cu susținătorii dumneavoastră stil „vedete”! Este o susținere artificială, bazată pe posibilul acces la resursele guvernamentale și pe instinctul de conservare al miniștrilor!

Asta înseamnă o „cumpărare” de voturi total nedemnă pentru un Liberal! Față de toate acestea va rog pentru BINELE PARTIDULUI să vă RETRAGEȚI candidatura și moțiunea d-voastră printr-o DEMISIE DE ONOARE!

Vă rog să citiți aceste rânduri și prin prisma faptului că NU AM NICI UN INTERES ELECTORAL LA CEI 71 DE ANI AI MEI!O fac pentru BINELE PARTIDULUI CARE COINCIDE CU BINELE ȚĂRII!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Virgil Popescu: Avem un preţ foarte mare la gaz, nejustificat 

Leave a Reply

Your email address will not be published.