blog-logo

Concert Classic Unlimited la Sanctuarul de urși Libearty din Zărnești

Concert Classic Unlimited la Sanctuarul de urși Libearty din Zărnești

Cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume va găzdui un concert de muzică clasică.

Cea de a cincea ediţie a turneului naţional Classic Unlimited, susţinut de pianistul Bogdan Vaida, ajunge și la Brașov, în două locații.

La Bastionul Artiştilor, concertul va avea loc vineri, 10 septembrie, iar la Sanctuarul de urşi Libearty din Zărneşti – sâmbătă, 11 septembrie, la ora 17:00.

 “Ursuleții din AMP Libearty au acceptat bucuroși și vor fi vor fi gazdele Classic Unlimited Concert, sâmbătă 11 Septembrie, ora 17.00.

Acordurile fine ale pianului, in interpretarea Bogdan Vaida, vă vor deconecta complet de grijile cotidianului demonstrând astfel că muzica clasică nu are limite și, chiar și în pădurea încărcată de poveste, putem asculta Brahms, Schubert, Rahmaninov sau Chopin.

Intrarea este gratuită pentru toți participanții. Fiind însă un eveniment cu număr limitat de spectatori vă recomandăm să vă înscrieți pe site”, au transmis reprezentanții AMP Libearty.

Accesul la concertele Classic Unlimited este gratuit și se va face exclusiv pe bază de rezervare a locului AICI.

Alte articole:   VIDEO Un bătrân a rămas blocat pe o stâncă, după ce un podeţ s-a surpat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate