blog-logo

Tânăr băut și fără permis de conducere, implicat într-un accident

Tânăr băut și fără permis de conducere, implicat într-un accident

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. .

În fapt, la data de 29 august 2021, în jurul orei 00.40, pe strada Drumul Cernatului din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,33 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alte articole:   Accident, în Brașov. Un motociclist a fost rănit

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.