blog-logo

Pompierii au intervenit și la Râșnov pentru a scoate apa din curțile oamenilor

Pompierii au intervenit și la Râșnov pentru a scoate apa din curțile oamenilor

În urma ploilor abundente din noaptea de sâmbătă spre duminică, numărul solicitărilor pentru evacuarea apelor a crescut foarte mult. Pompierii voluntari au fost solicitați să intervină pe mai multe străzi pentru a scoate apa din beciurile și curțile râșnovenilor.

Intervențiile au avut loc pe străzile Mișu Pop, Mihai Eminescu, Armata română, Izvor, Vulturului, Brândușelor, Ioan Slavici, Nicolae Bălcescu, DN 73 ( Podul Glâmbocului ) și pe Glăjerie.

Prima solicitare a fost în data de 29.08.2021 la ora 00.30, iar intervențiile s-au încheiat în data de 30.08.2021, la ora 00.10.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Râșnov a intervenit cu 9 pompieri voluntari, două mașini și 6 motopompe. În sprijinul lor a venit un echipaj de la SVSU Zărnești, dar și agenții de la Poliția Locală Râșnov și Poliția Națională.

Alte articole:   ISU Brașov: Inundații la Rotbav și Homorod, în urma ploilor torențiale 

După ce au finalizat intervențiile din orașul nostru, pompierii râșnoveni au fost chemați în sprijin și la intervențiile din Stupini, acolo unde pârâul Ghimbășel a ieșit din matcă și a afectat peste 200 de case și anexe gospodărești.

La intervenția de la Stupini a participat o mașină complet echipată pentru astfel de situații de urgență.

Sursa: Orașul Râșnov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.