blog-logo

FOTO Copil de 3 ani, găsit înfometat, speriat și ud, într-un parc din Râșnov. Mama a fost amendată

FOTO Copil de 3 ani, găsit înfometat, speriat și ud, într-un parc din Râșnov. Mama a fost amendată

Un copilaș de trei ani a atras atenția atenția părinților care se aflau, sâmbătă, cu ai lor copii în parcul din cartierul Florilor, din Râșnov.

Micuțul era singur, speriat și mudar, astfel că oamenii din parc au alertat poliția.

Imediat oamenii legii au a plecat în căutarea copilului.

Ajunși la fața locului l-au găsit pe minor și au constatat că acesta nu era însoțit și că era cu hainele murdare și ude, înfometat și speriat.

“Astăzi (n.r.-sâmbătă), în jurul prânzului, Poliția Locală Râșnov a fost anunțată că în parcul din cartierul Florilor se află un copil, care pare a fi pierdut.

Din apelul telefonic, agenții de la Poliția Locală au aflat că este vorba despre un copil de aproximativ 3 ani, speriat, ud și cu hainele foarte murdare.

Imediat, un echipaj de agenți a plecat în căutarea copilului. Ajunși la fața locului l-au găsit pe minor și au constatat că acesta nu era însoțit și că era înfometat și speriat.

Băiatul a fost preluat și dus la sediul primăriei Râșnov. Aici, minorul a primit haine curate și mâncare”, se arată într-un mesaj pe pagina de facebook Orașul Râșnov.

Între timp a fost anunțată și Direcția de Asistență Socială, din cadrul primăriei, care a întocmit un raport de specialitate.

Alte articole:   MASSIF: Abonamente la prețuri speciale pentru brașoveni

După câteva investigații a fost găsită și mama băiatului, care a fost sancționată conform legii, pentru nesupravegherea minorului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.