blog-logo

Femeie bătută de un bărbat beat

Femeie bătută de un bărbat beat

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunile de  “violența în familie” și ”amenințarea”.

În fapt, la data de 29 august 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Feldioara, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 29 august a.c., în jurul orei 20,00, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic și amenințată cu acte de violență de către concubinul său, în vârstă de 52 ani, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din localitatea Feldioara, județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.