blog-logo

FOTO Viceprimarul Rusu: Aproximativ 150 de locuințe afectate în Stupini. Ghimbășelul vine umflat de la Râșnov

FOTO Viceprimarul Rusu: Aproximativ 150 de locuințe afectate în Stupini. Ghimbășelul vine umflat de la Râșnov

Polițiștii brașoveni au anunțat că, în urma revărsării pârâului Ghimbasel, în zona cartierului Stupini s-a constat afectarea părții carosabile (drum acoperit cu apa de până la 40- 50 cm) pe mai mutle străzi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comsiar de poliție Alina Maria Ivan, a precizat că este vorba despre următoarele artere:

  • Str. Fânului pe o distanță de cca 350 m
  • intersecția cu DN. 13 – Str. Fagurelui, pe o distanță de cca 500 m
  • str. Fântânii pe o distanță de cca 150 m (nivelul apei de 10 – 15 cm).
    DN 13, sensul de mers Rupea – BV ( 2 benzi pe sens) pe o lungime de cca 50 m – nivelul apei de cca 10 – 15 cm.
Alte articole:   Tichete sociale de 500 de lei pentru elevi. Cererile se depun în prima zi de şcoală

UPDATE

„Intervenim dela primele ore ale dimineții. Ghimbășelul este umflat încă de la Râșnov. Am dispus trimiterea a două camioane cu nisip și saci pentru a proteja gospodăriile, dar și pentru a reface digul de pe unul dintre maluri. Sunt afectate aproximativ 150 de locuințe. La fața locului sunt colegii de la ISU, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Poliția națională, Poliția locală, Serviciul de Godpodărirea Apelor. Motopompele acționează pe unul dintre maluri la scoaterea apei din locuințe și din curți, pe celălalt luptăm să stabilizăm digul”, a declarat pentru newsbv.ro viceprimarul Sebastian Rusu.

„Participăm alături de colegii de la ISU Brașov la acțiunile de înlăturarea a efectelor inundațiilor. Suntem prezenți încă de la prima oră în cartierul Stupini și participăm la acțiunile de întărire a digului rupt din localitate. Suntem la datorie și vom depune toate eforturile pentru a îndepărta pericolul și a proteja populația”, au anunțat și jandarmii brașoveni.

Alte articole:   Zeci de șoferi amendați pe Transfăgărășan pentru blocarea traficului 
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.