blog-logo

Pilot Books, o editură de sport apreciată de campioni, la Târgul de carte Gaudeamus Braşov

Pilot Books, o editură de sport apreciată de campioni, la Târgul de carte Gaudeamus Braşov

Pilot Books, o editură de sport apreciată de campioni, prin cărţile publicate, aduce sportul şi mai aproape de cititor sau practicant.

Literatura de sport nu ocupă, la acest moment, spaţiul pe care îl merită în librării, în ciuda faptului că sportul este un domeniu extrem de iubit şi urmărit în ţara noastră. Cu toate acestea, Bogdan Ungureanu, un român pasionat de carte şi de sport, vrea să schimbe lucrurile în bine şi a făcut deja paşi importanţi în acest sens, prin editura pe care o deţine, şi anume, Pilot Books, fiind apreciat de nume extrem de cunoscute în domeniu, şi nu numai.

Ivan Patzaichin, Gheorghe Mureşan, Ilie Dumitrescu, George Ogăraru, Constantina Diţă, Paul Georgescu, Ioan Gabriel Nan, Victor Hănescu, Andrei Roşu, Vlad Mixich, Radu Naum, Radu Restivan, Gabriel Solomon, Horaţiu Morar, sunt o parte dintre cei care au exprimat o părere avizată despre munca lui Bogdan şi a echipei lui.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Zilele acestea, Piaţa Sfatului din Braşov îţi oferă ocazia de a-i cunoaşte pe cei de la Pilot Books, la standul amenajat la Târgul de Carte. Pilot Books este o editură nișată pe carte tehnică şi nu numai, despre diverse sporturi: tenis, schi, baschet, înot, fotbal, surfing, atletism, ciclism și altele. Toate cărțile publicate sunt scrise de nume mari în domeniul sportului, fie sportivi sau antrenori, astfel că, o asemenea lectură înseamnă oportunitatea unică de a învață de la cei mai buni profesioniști, de la cel mai înalt nivel internațional.

Regulile din sport sunt aceleaşi pentru toţi. Diferenţa între invingători şi ceilalţi este dată de metodele de antrenament şi experienţele trăite, iar aici intervin foarte bine cărţile de la Pilot Books, care împărtăşesc cu cititorul trăirile marilor campioni.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Aşadar, Târgul de carte de la Braşov oferă o ocazie unică de a vedea toate cărțile editurii și de a purta o discuție de calitate cu Bogdan, proprietarul Pilot Books  și specialistul din spatele acestui proiect. Bogdan este un tip cult, haios și un mare iubitor de carte, astfel că, o discuţie cu el devine imediat o incursiune în lumea cărţilor.

Iubitorii de sport şi lectură trebuie să ştie că toate titlurile Pilot Books au pe coperta din spate, recomandări de lectură/feedback, ale unor sportivi sau jurnalişti români, aflaţi în directă legatură cu sportul respectiv. În plus, Bogdan colaborează deja cu oameni de sport la biografiile/autobiografiile unor sportivi români cunoscuţi, pentru că vrea, chiar începând cu iarna aceasta să aducă în atenţia publicului şi experienţe autohtone, modele de oameni care în şi prin sport au reuşit să facă diferenţa.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Târgul de carte Gaudeamus se desfășoară zilnic în Piața Sfatului, până duminică, în intervalele 09:00-14:00 și 16:00-21:00, iar atmosfera este cu adevărat de poveste. O poveste despre carte şi oamenii ei…

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.