blog-logo

PNL îi explică viceprimăriței Boghiu care e diferența între zâmbet și rânjet

PNL îi explică viceprimăriței Boghiu care e diferența între zâmbet și rânjet

Organizația municipală a PNL Brașov, prin consilierii liberali din cadrul Consiliului Municipal Brașov, se distanțează de declarațiile viciate și autovictimizatoare făcute de doamna viceprimar Flavia Boghiu, în problema administrării fără respectarea legii a catacombelor Brașovului de către Asociația Amural.

Iată comunicatul de presă al liberalilor:

În locul unor explicații pertinente și a recunoașterii publice a responsabilității faptelor, doamna viceprimar Boghiu a ales calea transmiterii pe Facebook a unei situații ce este departe de adevăr.

De fapt, realitatea este alta. Intoxicați de aburii unei aparente puteri dată de o relație apropiată cu doamna viceprimar Boghiu, reprezentanți ai Asociației Amural umblă toată ziua prin primăria Brașov, confundând instituția cu propriul sediu de ONG, și solicită prin diferite forme de presiune beneficii diverse (acces, chei, documente).

Relația anumitor persoane aflate vremelnic la vârful Primăriei Municipiului Brașov cu Asociația Amural a alunecat pe panta ilegalităților, iar consilierii PNL Brașov nu pot gira un astfel de comportament administrativ.

Pentru situația critică ce a dus inclusiv la plângeri penale nu sunt de vină decât cei ce au considerat că este mai avantajos pentru ei să ocolească legea, decât să o respecte. Nu știm dacă au făcut asta cu bună știință sau din lipsa pregătirii administrative, dar este o stare de fapt pe care nu putem să o acceptam din partea unor parteneri ce au clamat mereu cinstea și corectitudinea.

Le comunicăm pe această cale brașovenilor că nu ne face plăcere să ieșim public cu un astfel de mesaj, dar am fost atacați constant de partenerii noștri locali din USR – PLUS pe diverse subiecte în mod direct sau prin tot felul consultanți și dorim să oferim un răspuns ferm.

În final îi spunem doamnei viceprimar Boghiu că este o diferența între un zâmbet și un rânjet. Primul îți dă o senzație de încredere în partenerul tău, iar cel din urmă te pune în gardă.

Despre declarațiile Flaviei Boghiu, dar și reacția consilierilor locali ai PSD, citiți în articolul de mai jos:

Alte articole:   STUDIU: Aproape 80% dintre români vor să schimbe locul de muncă
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.