blog-logo

Târgul de Carte Gaudeamus, în Piața Sfatului

Târgul de Carte Gaudeamus, în Piața Sfatului

Caravana Gaudeamus Radio România 2021 continuă cu o nouă ediție organizată în Piața Sfatului din Brașov.

Cea de a III-a ediţie a Târgului de Carte GAUDEAMUS Brașov se desfășoară în perioada 25 – 29 august.

Târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9.00 – 14.00 și 16.00 – 21.00, iar accesul publicului va fi permis în funcție de destinația spațiilor care vor găzdui standurile și evenimentele culturale organizate cu prilejul acestei ediții.

În cadrul Târgului vor fi prezente 30 de edituri cu mii de volume, de la carte școlară la titlurile momentului, jocuri educative, pentru toate vârstele şi muzică bună, pentru toate gusturile.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Pentru a oferi celor interesați de ofertele editoriale ale celor aproape 30 de participanți, posibilitatea de a „răsfoi”, fie și virtual, volumele prezentate la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat de o ediție online, găzduită de website-ul www.gaudeamus.ro.

Târgul de Carte GAUDEAMUS Brașov, se va desfășura conform normelor legale în vigoare, aplicabile manifestărilor culturale (Ordinul comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății nr. 3107/851/2021) şi activităților de tip comercial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.