blog-logo

Noi limitări de viteză și modificări ale marcajelor rutiere pe mai multe drumuri naționale din judeţul Braşov

Noi limitări de viteză și modificări ale marcajelor rutiere pe mai multe drumuri naționale din judeţul Braşov

Noi limitări de viteză au fost introduse pe mai multe drumuri naționale din județ, pe care s-au petrecut accidente grave, a anunţat, luni Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP)Braşov.

La solicitarea Poliţiei Rutiere, DRDP Brașov a modificat și marcajele rutiere pe mai multe tronsoane de drumuri naționale din județ.

Astfel, au fost introduse limitări de viteză, a fost interzisă depășirea și s-au aplicat marcaje rezonatoare pe mai multe sectoare de pe DN1, DN13 și DN73A.

În ultimele zile #DRDP Brașov, la recomandarea Poliției Rutiere a modificat marcajele rutiere pe mai multe tronsoane de drum pe care s-au petrecut accidente grave. Astfel, au fost introduse limitări de viteză, a fost interzisă depășirea și s-au aplicat marcaje rezonatoare pe mai multe sectoare de pe DN1, DN13 și DN73A. Sperăm că în acest fel putem să vă oferim condiții mai #sigure în trafic astfel încât să ajungem cu toții teferi acasă„, a transmis DRDP Braşov.

Alte articole:   Două medalii de bronz pentru floretiștii brașoveni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.