blog-logo

Recrutări la o multinațională: nu vrei mai bine să fii prostituată?

Recrutări la o multinațională: nu vrei mai bine să fii prostituată?

Biroul de Combatere a Crimei Organizate Brașov efectuează cercetări în cazul unui bărbat care se ocupa de resurse umane la o multinațională care are lanțuri de fast-food la nivel național.

Acesta este suspectat că racola tinere, inclusiv minore, în momentul în care veneau la interviu și li se propunea unora dintre acestea să se prostitueze.

Individul le oferea cazare în apartamente închiriate în regim hotelier, iar banii pe care îi obtințeau din această afacere îi împărțeau între ei.

Curtea de Apel Brașov a admis solicitarea de arestare preventivă a bărbatului, la începutul acestei luni: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov în dosarul de urmărire penal nr. 71/D/P/2021 cu privire la inculpatul C.N.A. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului C.N.A. pe o durată de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului. Dispune emiterea mandatului de arestare pe numele inculpatului. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat în fond şi în contestaţie rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 C.p.p. onorariul apărătorului desemnat din oficiu la fond, în cuantum de 313 lei, şi onorariul parţial al apărătorului desemnat din oficiu în contestaţie, în cuantum de 79 lei, rămân în sarcina statului şi se suportă din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”

Alte articole:   Moș Nicolae, așteptat de copii în această seară. Curiozități despre Sfânt. Cum a apărut legenda și ce obiceiuri sunt

UPDATE

Sincron reprezentant BCCO Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate