blog-logo

Cea de-a doua etapă a Campionatului Promo Speed Challenge, în 29 august, la Brașov

Cea de-a doua etapă a Campionatului Promo Speed Challenge, în 29 august, la Brașov

După un debut spectaculos în prima etapă, Campionatul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems continuă duminică, 29 August, cu cea de-a doua etapă, care se va desfășura pe tradiționalul traseu marcat pe centura veche a Brașovului, Strada Timișul Sec.

Având la startul sezonului nu mai puțin de 57 de concurenți care au oferit întreceri extrem de spectaculoase, organizatorii se așteaptă la mai mulți concurenți pentru cea de-a doua etapă.

”Încet, încet se termină concediile pe de-o parte, iar pe de alta, având ca exemplu evoluțiile celor prezenți pe 8 August, sperăm să crească numărul celor care doresc să participe la curse spectaculoase în condiții de reguli sportive și de securitate la nivelul etapelor pentru profesioniști”, a declarat managerul evenimentului, Cristian Andrei. De asemenea, tot de la mai sus menționatul aflăm că ”ocupanții podiumurilor primei etape vor fi prezenți și la etapa de duminica viitoare.”

Lista de înscrieri rămâne deschisă până vineri, 27 August, iar în măsura în care se populează, organizatorii o vor publica actualizată zilnic.

Programul Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems:

• 08:30 – 10:00 -> Verificări tehnice

• 10:00 – 13:30 -> Manșe de calificare

• 13:30 – 14:30 -> Manșe demonstrative

• 14:30 – 17:30 -> Manșe de concurs (eliminatorii): sferturi de finală, semifinale, finale

• 18:00 -> Festivitatea de premiere

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate