blog-logo

Ultimul concert în cadrul „Jazz Bastion 2021”, joi, la Bastionul Țesătorilor

Ultimul concert în cadrul „Jazz Bastion 2021”, joi, la Bastionul Țesătorilor

Ultima reprezentaţie din cadrul „Jazz Bastion 2021” va avea loc joi, 19 august, în curtea interioară a Bastionului Țesătorilor.

„Jazz Bastion 2021”, proiect cultural al Asociaţiei Forums, prilejuiește iubitorilor jazz-ului o stagiune destinată promovării tinerilor interpreți și creațiilor originale, inspirate de emoțiile prilejuite de pandemie.

În perioada 24 iunie – 19 august, nouă grupuri de jazz au concertat în fiecare seară de joi, în curtea interioară a Bastionului Țesătorilor, transformat şi în această vară într-un Bastion al Artiștilor.

Ultima reprezentaţie, care va avea loc joi, 19 august, de la ora 19:00, aduce un concert susţinut de grupul New Lanscapes, în componenţa Ana Maria Galea – voce și Daniel Csikos – pian.

Alte articole:   Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care provoacă accidente mortale. Legea, aprobată de Senat

Pentru proiectul „Jazz Bastion 2021”, New Lanscapes propune o formula sincretică, de îmbinare a poeziei cu jazz-ul, alături de actrița Larisa Dobrin și chitaristul Liviu Negru.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Rezervările se pot face printr-un mesaj privat pe pagina (https://www.facebook.com/bastionulartistilor).

Proiectul a fost cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov cu suma de 48.163 lei, în cadrul Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2021 – beneficiari de drept privat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.